Obchodná fakulta Ekonomickej univerzity v Bratislave slávi 25. výročie svojho založenia - Andris, Mikuláš
25. výročie založenia Obchodnej fakulty EU v Bratislave (zriadená 21.7.1969). História a súčasnosť 3 oblastí: pedagogickej, vedeckovýskumnej a spoločenskej.