Budoucnost příspěvkových organizací aneb jak dál v řízení letového provozu v ČR? - Hlinovský, L.
Postavenie podniku Řízení letového provozu (ŘLP) na českom trhu. Ponuka služieb ŘLP charakteru prirodzeného monopolu. Otázky kalkulácie cien za navigačné služby. Otázky ziskovosti, investícií, daní z príjmov a organizačno-právnej formy ŘLP. Fungovanie podniku leteckej prevádzky v SRN a na Novom Zélande.