Povaha interního auditu v bankách zemí ES - Tyll, Josef
Problémy definície vnútorného auditu. 3 základné požiadavky dobre fungujúceho vnútorného auditu: nezávislosť, oddelenosť, oprávnenie. Hlavné požiadavky na vnútorný audit. Rozsah vnútorného auditu.