File Force pro Apple Macintosh - nenáročný vstup do světa relačních databází - Lieblová, Z.
Informácie o počítači Macintosh. Využitie počítača Macintosh a databázového produktu File Force, ktorý je určený pre tvorbu a priebeh aplikácií slúžiacich k vedeniu administratívy v malých firmach.