Statistický programový systém Statgraphics a Statgraphics Plus verze 6 a 7 - Minařík, B.
Informácia o inováciách - verzii 6 a 7 - programového produktu Statgraphics pre numerickú a grafickú štatistickú analýzu. Výhody v lepšej komunikácii s používateľom. Verzia pre Windows. Upozornenie na dva problémy súvisiace s využiteľnosťou výstupov (hlavne grafických) pre publikovanie.