Profesiová a mzdová štruktúra v poľnohospodárskej prvovýrobe - Buchta, Stanislav
Štruktúra pracovníkov v poľnohospodárskej prvovýrobe podľa jednotlivých právnych foriem k 31.12.1993. Štruktúra manuálnych a nemanuálnych pracovníkov a ich priemerné mzdy podľa jednotlivých právnych foriem. Vývoj počtu pracovníkov v poľnohospodárskej prvovýrobe podľa profesií za roky 1989-1993. Porovnanie podľa údajov v tabuľkách.