Ako oživiť výstavbu bytov Hovoríme s generálnym riaditeľom Hydrostavu, š.p., Bratislava Ing. Ivanom Čarnogurským - Čarnogurský, I.
Generálny riaditeľ Hydrostavu, š.p., Bratislava Ing. Ivan Čarnogurský o stavebníctve v kontexte hospodárstva SR. Rozbitie odvetvia stavebníctva. Zabezpečenie výrobno-technického rozvoja spoločnosti. Zdroje financovania stavebníctva a návrhy riešiť bytovú otázku. Financovanie pomocou stavebného sporenia, pozemky a ich cena. Situácia v Hydrostave, investičné zámery.