Analýza vplyvu devalvácie na dôchodky obyvateľstva - Ivaničová, Zlatica
Vplyv devalvácie na pracovný dôchodok obyvateľstva z hľadiska pohybu cien dovážaného tovaru - zhoršovanie životnej úrovne obyvateľstva. Reálny pracovný dôchodok obyvateľstva. Index spotrebiteľských cien domáceho a zahraničného tovaru. 2 spôsoby vplyvu devalvácie na úroveň dôchodkov obyvateľstva: priamy dovoz výrobkov, výrobky, pri výrobe ktorých sa používajú suroviny dovezené zo zahraničia.