Aby se z nabídky stala událost, o které se ví, píše a mluví... - Foret, M.
Marketingová komunikácia ako základ aktívneho, systematického a koncepčného prístupu k trhu. Poznanie zákazníka, vypracovanie ponuky, jej načasovanie a umiestnenie - vstupná fáza marketingovej komunikácie. Následnou fázou sú reakcie (ohlasy verejnosti, zákazníkov, dodávateľov). Systematická a koncepčná marketingová komunikácia (prieskum trhu, prezentácia tovaru, reklama, public relations). Pestovanie a rozvíjanie nadviazaných kontaktov.