Koncepcia činnosti marketingového útvaru vo firme - Čimo, Jozef
Postavenie marketingového útvaru v organizačnej štruktúre firmy. Štruktúra marketingového útvaru a alternatívy jeho organizácie (podľa funkcií, produktu, regiónu, typu spotrebiteľa). Činnosti marketingového útvaru a personálne zabezpečenie. Zásady úspešného vytvorenia marketingového systému firmy. Fungovanie marketingového útvaru firiem v súčasných podmienkach na Slovensku.