Konkurenčná pozícia firmy - Huščavová, Anna
Zvýšenie potreby jasne koncipovanej konkurenčne orientovanej stratégie, ktorej cieľom je prežiť a byť úspešný najmä v minimalizácii strát z možných konkurenčných stretov. Charakteristiky strategickej podnikateľskej jednotky (Strategic Business Unit). Priebeh strategického manažmentu.