Kritické faktory úspěchu vysokoškolské výuky marketingu - Glogar, Alois
Priaznivé podmienky pre marketing ako nástroj radikálnej ekonomickej reformy a transformačného procesu po r. 1989. Tzv. transformačný marketing. Faktory úspechu vysokoškolskej výučby marketingu (pochopenie historického vývoja , úroveň pedagógov, prax - poznávanie obchodnej a marketingovej činnosti). Prínosy štúdia marketingu na vysokých školách ekonomického zamerania. Koncepcia diplomových prác.