O ochrane hospodárskej súťaže. 1 Dnešným dňom nadobúda účinnosť zákon č. 188/1994 Z.z. o ochrane hospodárskej súťaže - Dolgoš, Ľubomír
S podpredsedom Protimonopolného úradu SR Ing. Eugenom Jurzycom a s tvorcami zákona č. 188/1994 o ochrane hospodárskej súťaže JUDr. Máriou Krošlákovou, Ing. Danielou Zemanovičovou, CSc. a JUDr. Milanom Banasom o jeho účele, obsahu a významovom posune voči pôvodnej právnej úprave. Dohody obmedzujúce súťaž, upustenie od zaužívaného názvu kartelové dohody, zmena prístupu k posudzovaniu dohôd.