Útok na staré hodnoty
Obchodné značky a ich hodnota (najhodnotnejšie značky podľa odbytu, ziskovosti, rastového potenciálu). Dominantné značky. Značka ako zmluva medzi spoločnosťou a zákazníkom. Podceňovanie jej významu, omyly marketingových pracovníkov. Kvalitná značka, kvalitný výrobok, reklama, propagácia, spokojnosť zákazníka.