Rukověť exportéra: Británie Dovozní režim a související předpisy
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre zahraničnoobchodný styk s V. Britániou. Základné údaje zo všetkých rozhodujúcich oblastí. Charakteristika krajiny. Colné letiská, slobodné colné pásma. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a V. Britániou. Odbytové cesty. Partneri, finančná bonita. Dodacie a platobné podmienky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy. Prepravné balenie. Britské právo. Patenty, ochranné známky. Formy obchodného podnikania. Podpora exportu.