Infocentrum zahajuje Podpora pro české zboží na zahraničních trzích - Štouračová, Judita
Zriadenie Infocentra ako novej sekcie Centra vonkajších ekonomických vzťahov (CVEV) od 1.7.1994 v ČR. Činnosť Infocentra a jeho špecifiká. Služby, ktoré poskytuje Infocentrum na profesionálnej úrovni v oblastiach teritoriálnej a komoditnej informácie. Orientácia na poskytovanie informačného a poradenského servisu českým vývozcom.