Trendy světové ekonomiky - Stařík, J.
Významné tendencie vo svetovom hospodárstve. Švajčiarsky pohľad na súčasnú konjunktúru hlavných priemyselných krajín. Situácia na surovinových trhoch na začiatku jesene.