Zákon Národnej rady Slovenskej republiky z 1. júla 1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti
Úplné znenie zákona účinného od 1.9.1994. Na s.90 Vyhláška MPSVR zo 17.8.1994 č.222/1994 Z.z. o spôsobe zisťovania príjmu na nárok na prídavky na deti (prepočítavanie príjmu v cudzine, vrátane valutovej časti).