Allianz aj v Slovenskej republike - Spišiak, M.D
Postavenie a činnosť Allianz poisťovne, a.s. v Bratislave, ktorá je dcérskou spoločnosťou Allianz poisťovne, a.s. Praha. Produkty, ktoré ponúka Allianz na Slovensku. Oblastné riaditeľstvá Allianz poisťovne, a.s. na Slovensku.