Francouzský pojistný trh
Príznaky hospodárskej recesie vo francúzskom poisťovníctve. Čistý zisk štyroch najväčších francúzskych poisťovní. Obrat všetkých poistiteľov na francúzskom trhu. Údaje o niektorých francúzskych poisťovniach - Assurances Générales de France (AGF), Union des Assurances de Paris (UAP).