Ekonomie životního prostředí Přírodní kapitál - Moldan, Bedřich
Uplatnenie ekonomie životného prostredia pri trvalo udržateľnom rozvoji. Prírodné bohatsvo a vnútorná hodnota prírody. Ocenenie prírodného kapitálu (súhrn prírodných zdrojov).