Aká je naša súčasná výživa? - Šimončič, Róbert
Hodnotenie súčasnej úrovne výživy, porovnanie skutočnej spotreby živín i potravín s odporúčanými množstvami a postupné trendy vývoja tejto spotreby v posledných rokoch. Trendy vývoja spotreby potravín, porovnanie za roky 1990-1993. Odraz zmien v príjme výživy na niektorých zdravotných zmenách v detskej a dospelej populácii.