Aktivizovať rozvoj uzavretých systémov spoločného stravovania - Sniščák, Vincent
Vplyv transformačných zmien do systému spoločného stravovania, najmä do tzv. uzavretých foriem - závodného a školského stravovania. Negatívny dosah zmien na výživu značnej časti populácie. Výsledky výskumnej sondy uskutočnenej na konferencii o spoločnom stravovaní, ktorá sa konala v Tatranskej Lomnici v dňoch 7.-8. decembra 1993. Hlavné ciele výskumu a stručná interpretácia výsledkov výskumu. Dynamika štruktúry spotreby potravín v USA v r. 1960-1987 - tab.