Kvalita v systéme spoločného stravovania - Sniščák, Vincent
Konštatovanie o nízkej kvalite tovaru a služieb v spoločnom stravovaní. Nedostatočne fungujúci trh a konkurenčné prostredie po transformácii. Vytváranie objektívnych predpokladov pre dobre fungujúci celý systém spoločného stravovania. Námety na tento postup kvality spoločného stravovania vypracované v piatich bodoch.