Nedostatečná českému managementu - Čápová, Š.
Medzinárodný ústav pre rozvoj riadenia (IMD) v Lausanne vydal štúdiu World Competitivnes Report 1994, v ktorej porovnáva konkurenčnú schopnosť priemyslu v niektorých štátoch podľa 8 kritérií. Jedným z nich je úroveň manažmentu. Hodnotenie českého manažmentu.