Restrukturalizace železnic v zahraničí - Kašpar, M.
Dopravné cesty a riadenie premávky vo V. Británii. Osobná doprava, nákladná doprava, balíková preprava a ďalšie služby. Reštrukturalizácia železníc na území SRN. Cieľom reformy je zvýšiť efektivitu a produktivitu - možnosti riešenia. Prechod dráh na akciové spoločnosti. Reštrukturalizácia železníc v Rakúsku podľa smerníc EHS. Reštrukturalizácia železníc v Novom Južnom Walese (NSW).