Strukturní analýza a účetní evidence - Dubová, Martina
Účtovný systém, jeho prvky a väzby jednoznačne definované, čo je v plnom súlade s princípmi štruktúrnej analýzy. Účtovný systém ideálnou oblasťou aplikácie štruktúrnej analýzy. Vytvorenie matematického modelu. Aplikácia vo výrobnom družstve Bytový trend Praha na účte 221 000 Bankový účet a 321 000 Dodávatelia.