Metoda standardních nákladů v tržních podmínkách. 2 - Schroll, R.
Metóda štandardných nákladov a finančné účtovníctvo (oceňovanie, údaje preberané do finančného účtovníctva, inventarizácia). Metóda Direct Costing, vývojové tendencie. Anglické a nemecké ekvivalenty najdôležitejších pojmov použitých v príspevku.