Cíle a předpoklady úspěšného zeštíhlování - Hájek, Ladislav
Ciele zoštíhlovania: zvýšenie produktivity, zvýšenie kvality, zlepšenie vzťahov medzi vedením podniku a pracovníkmi. Predpoklady pre splnenie cieľov. Desaťbodový plán pre zavádzanie "štíhlej metódy".