Certifikácia výrobkov, služieb a personálu v systéme riadenia kvality podľa noriem ISO - Macko, Ján
Integračné procesy v Európe. 1. Zjednotenie technických predpisov a harmonizácia technických noriem (cieľ-vytvorenie systému európskych noriem-EN). 2. Certifikácia výrobkov. 3. Certifikácia služieb. 4. Certifikácia personálu. 5. Certifikácia systémov riadenia kvality. Medzinárodné normy ISO 9000-9004 "Systémy zabezpečovania kvality výrobkov". Porovnanie týchto noriem s obsahom a štruktúrou systémov riadenia kvality našich podnikov.