Mistři ve Škodovce mají své kouče
Rozhovor s J. Suchým, povereným riadením manažérskej prípravy majstrov v Škode, a.s. Mladá Boleslav, o koučovaní ako metóde urýchleného učenia a metóde vedúcej k podpore a vývoji osobnosti majstra.