Očakávania spojené s rokom 1995
Výsledky výskumu zameraného na očakávania obyvateľov sveta v týchto oblastiach: 1. porovnanie roku 1994 a 1995, 2. štrajky, spory vo výrobnej sfére, 3. medzinárodná situácia, 4. pravdepodobnosť svetového konfliktu. Výskum koncom r.1994 uskutočnil Gallup International, na Slovensku prostredníctvom agentúry pre výskum trhu a verejnej mienky AISA.