Správa o sociálnej situácii obyvateľstva SR v 1. polroku 1994. 1
Text správy prerokovanej vládou SR 19.10.1994. Príjmy a výdavky obyvateľstva SR. Práca a mzdy: ekonomická aktivita, zamestnanosť, pracovné príjmy a produktivita práce. Nezamestnanosť, aktívna politika zamestnanosti, verejnoprospešné práce, rekvalifikácia, sociálne zabezpečenie. Štatistické údaje.