Burza cenných papierov v Ľubľane a kapitálový trh v Slovinsku - Rotar, T.
BCP v Ľubľane znovuzaložená v r.1990 (existovala už v r.1924-1941) ako účastinná spoločnosť. Zákon o trhu s cennými papiermi. BCP a privatizácia. Organizácia a činnosť burzy.