Na trhu cenných papierov bolo vlani viac informácií a vyšší komfort obchodovania Bilancia organizovaných trhov - Palko, F.
Obchodovanie na BCP Bratislava v r.1994, 20 najobchodovanejších cenných papierov, medzibankový zúčtovací styk. RM-Systém Slovakia v r.1994, štatistika denných obratov v priebežných aukciách 1994. Harmonogram aukčných kôl periodických aukcií a prevádzkových dní priebežných aukcií systému na 1. štvrťrok 1995 pozri s.7B.