Opce - Dvořák, Petr
Charakteristika opcií (typy, triedy a série opcií). Priebeh a zaistenie burzových opčných obchodov. Základné pozície v opčnom obchode. Opčné prémie (opčné ceny). Modely oceňovania opcií. Možnosti využitia opcií. Kombinácia základných opčných pozícií.