Čo je pre náš trh výhodné - Pintér, M.
Obchody na tzv. neorganizovanom trhu v jednoznačnej prevahe nad obchodmi na organizovanom trhu s cennými papiermi. Netransparentnosť kapitálového trhu. Odčerpávanie likvidity na verejných trhoch. Tvorba nereálnych cien. Obchody nie sú jednoznačne korektné. Predstavitelia inštitúcií organizovaného trhu s cennými papiermi o škodlivosti priamych obchodov na neorganizovanom trhu.