Úvod do řízení úvěrového rizika - Waterhouse, P.
Ukážka z českého vydania publikácie nakladateľstvom MANAGEMENT PRESS v Prahe. Úverové riziko je oblasťou, v ktorej bankám vzniká väčšina strát. Publikácia ukazuje, ako úverové riziko riadiť. Jednotlivé kapitoly sa zaoberajú širokou škálou úloh, ktoré musia banky plniť v rámci riadenia úverového rizika.