Kríza v poľnohospodárstve krajín strednej a východnej Európy sa vlani nezastavila - Lukas, Z.
Pokles produkcie, spotreby a dovozu obilním v SNŠ. Poľnohospodárstvo zrkadlom celkovej hospodárskej situácie. Stagnácia výroby obilnín v strednej a východnej Európe (1991-1994). Sebestačnosť, subvencie, ochranárstvo, transformácia.