Revolúcia v regáloch potravín Zlacnenie v Rakúsku nadchýna spotrebiteľov, no zarmucuje roľníkov - Schwanzerová, M.
Zníženie cien spotrebného tovaru po začlenení Rakúska do Európskej únie a otvorení trhu od 1.1.1995. Reakcia spotrebiteľov - hromadné nákupy potravín. Dôsledky cenového vyrovnania pre poľnohospodárov. Konkurencia zahraničných vývozcov. Úspory pre rodiny.