Zákon z 28. novembra 1990 č. 528/1990 Zb. devízový zákon v znení novších predpisov
Úplné znenie devízového zákona s podrobným komentárom spolu so všetkými vykonávacími predpismi (2 vyhlášky, 6 opatrení).