Vnitřní reforma je nutná Před tzv. východním rozšířením Evropské unie - Jakš, Jaroslav
Reforma Európskej únie a problémy spojené s tzv. východným rozšírením EÚ. Inštitucionálne zmeny spojené s rozšírením. Šance vstupu do EÚ pre štyri štáty EZVO. Rakúske skúsenosti so vstupom do EÚ.