Výklad zákona o prídavkoch na deti a príplatku k prídavkom na deti
Výklad Ministerstva práce a sociálnych vecí a rodiny SR k niektorým ustanoveniam zákona NR SR č.193/1994 Z.z. o prídavkoch na deti a o príplatku k prídavkom na deti.