Dohled nad pojišťovnictvím ve Spojeném království Velké Británie a Severního Irska a jeho vztah k požadavkům Evropského společenství. 2 - Lambert, A.
Dohľad nad poisťovníctvom V. Británie. Finančné pravidlá. Zákon ES vo svojich smerniciach definuje rozpätie solventnosti pre iné než životné poistenie a pre životné poistenie. Niektoré príklady zásad, ktoré musí dodržiadať poistný matematik poistiteľa pri ocenení záväzkov. Ďalšie oblasti činnosti dohľadu - právomoc k intervencii. Jednotný európsky trh v poisťovníctve.