Penzijní fond České pojišťovny na startu
Vznik Penzijného fondu Českej poisťovne, a.s. podľa zákona č.42/1994 Sb. o penzijnom pripoistení so štátnym príspevkom a o zmenách niektorých zákonov súvisiacich s jeho zavedením. Penzijné pripoistenie založené na príspevkovom princípe. Poslanie Penzijného fondu Českej poisťovne. Druhy penzií. Vliv dĺžky penzijného pripoistenia na výšku výnosov - grafy.