Vývoj na poistnom trhu v ČSFR v roku 1992 - Chovan, Pavel
Celková hospodárska situácia v ČSFR v roku 1992 a jej vplyv na rozvoj poistenia. Vývoj hospodárstva v roku 1992 podľa údajov spracovaných ČSÚ a SŠÚ. Vývoj poistného trhu v roku 1992. Vývoj počtu poisťovateľov. Vývoj prijatého poistného. Vývoj obchodnej produkcie. Vývoj dlhodobých poistení a kmeňového poistného. Vývoj zaistenia. Vývoj v poistných udalostiach a škodovosť.