Krok stranou? Novely zákonů o zdravotním pojištění - Polívka, M.
Novely zákonov o zdravotnom poistení. Dôvody novelizácie týchto zákonov. Problém nadštandárd (úhrady poskytované zdravotnými poisťovňami nad rámec Zdravotného poriadku). Rozpory v názoroch vlády a predstaviteľov zdravotných poisťovní. Finančné problémy niekoľkých zdravotných poisťovní. Regulačné opatrenia v systéme zdravotných poisťovní.