Percentá k dôchodkom - Gurnik, J.
Prijatie zákona NR SR č. 97/1993 Z.z. o zvýšení dôchodkov v roku 1993. Zvýšenie starobných, invalidných, za výsluhu rokov a vdovských dôchodkov. Zákon NR SR č.97/1993 Z.z. o zvýšení dôchodkov uverejnený vo vestníkovej časti časopisu na strane 10.