Controlling. Informace na podporu řízení - Langhammer, M.
Vymedzenie pojmu controlling, controller. Controlling v zahraničných poisťovniach. Úloha controllingu v poisťovniach. Organizačné začlenenie controllingu. Automatizovaná informačná podpora controllingu. Controlling v oblasti škôd.