Likvidace státních podniků je nevyhnutelná Slovensko - Kubečka, J.
Rozhovor s J. Kubečkom, vedúcim Úradu Ministerstva hospodárstva SR, o probléme likvidácie 145 štátnych podnikov (42 priemyselných, 65 stavebných, 38 obchodných podnikov) na Slovensku. Príčiny likvidácie podnikov. Proces likvidácie. Záujem o likvidované podniky. Nezamestnanosť spojená s likvidáciou. Problém privatizácie energetického a plynárenského priemyslu na Slovensku.